За

За Httpool

Httpool е меѓународна огласувачка мрежа на повеќе канали која се фокусира на пазари надвор од Западна Европа и САД.

Httpool е оптимален партнер за маркетинг агенциите кои се во потрага по интегрирано дигитално огласувачко решение. Всушност, Httpool нуди најширока палета на интернет огласувачки производи и решенија низ Display, Video, Engagement, Social и Performance канали, за мобилни и десктоп уреди.

Httpool ги користи најнапредните сопственички и лиценцирани технологии, има широко меѓународно искуство и претставува TwitterSpotify, Cartoon NetworkLinkedinWeTransfer, Snapchat и други избрани глобални и локални издавачи на своите 24 пазари во Централна и Источна Европа и Азија.