Медиуми

 • Publisher-benefits.jpg

  Придобивки

  Httpool им овозможува на своите огласувачи да ja максимизираат својата eCPM (цена за илјада ефективни импресии) низ десктоп и мобилни уреди.

  Httpool им овозможува на огласувачите пристап до својата платформа за огласување која оптимизира најширока палета на огласувачки производи и извори на приходи. Httpool претставува најголем број на глобални издавачи низ 16 земји во Централна и Источна Европа и Азија.

  Истражи ги придобивките

 • Httpool_Ad products.png

  Рекламни производи

  Пристап и задржување на контролата врз најширока палета на рекламните производи.

  Медиумите имаат целосна контрола врз рекламните формати, ценовните модели, позициите, таргетирањето, па дури и врз изворите на приходи.

  Истражи ги рекламните производи

 • ad formats.jpg

  Рекламни формати

  Httpool обезбедува и оптимизира најширока палета на рекламни формати.

  За да ги зголемат приходите, огласувачите добиваат целосен пристап да ги користат текстуалните, банер, видео и премиум рекламните формати, за десктоп и мобилни позиции.

   

  Истражи ги рекламните формати

 • join network.png

  Станете дел од нашата мрежа

  Максимизирајте го вашиот приходен потенцијал преку комплементарни рекламни производи и извори на приходи.

  Станете дел од нашата мрежа