За

Тимот на Httpool Македонија

Httpool има воспоставено силно локално присуство низ неговите пазари со високо искусни локални тимови.

  Jane Bajaldziev_Managing Director_Macedonia

  Јане се приклучи на Httpool Македонија во 2014 год. Од 1998, професионално се занимава со маркетинг и адвертајзинг, за кои поседува широко познавање и искуство во сите аспекти на овие области, вклучувајќи и медиуми и маркетинг менаџмент. Toj е магистер по медиуми и комуникации и активно работи на развој на дигиталното огласување

  Јане Бајалџиев,
  Директор на Httpool Македонија
 • Nina Matoska

  E: ninamatoska@httpool.com.mk
  P: +389 2 30 60 888

  Нина Матоска,
  Менаџер по социјални медиуми
 • Floriana Ajdaraga web 3

  E: floriana.ajdaraga@httpool.com.mk
  P: +389 2 30 60 888

  Флориана Ајдарага,
  Раководител на проект
 • Aleksandar-Smiljanovski

  E: smiljanovski@httpool.mk
  P: +389 2 30 60 888

  Александар Смиљановски,
  Mенаџер за онлајн кампањи