За

Тимот на Httpool Македонија

Httpool има воспоставено силно локално присуство низ неговите пазари со високо искусни локални тимови.

  Јане Бајалџиев

  Јане се приклучи на Httpool Македонија во 2014 год. Од 1998, професионално се занимава со маркетинг и адвертајзинг, за кои поседува широко познавање и искуство во сите аспекти на овие области, вклучувајќи и медиуми и маркетинг менаџмент.

  Toj е магистер по медиуми и комуникации и активно работи на развој на дигиталното огласување.

  Јане Бајалџиев,
  Директор на Httpool Македонија
 • Нина Матоска

  E: ninamatoska@httpool.com.mk
  P: +389 2 30 60 888

  Нина Матоска,
  Менаџер по социјални медиуми
 • Флориана Ајдарага

  E: floriana.ajdaraga@httpool.com.mk
  P: +389 2 30 60 888

  Флориана Ајдарага,
  Раководител на проект
 • Александар Смиљановски

  E: smiljanovski@httpool.mk
  P: +389 2 30 60 888

  Александар Смиљановски,
  Mенаџер за онлајн кампањи