За

Media Corner

 

 • httpool-ims-sony_s
  IMS Internet Media Services постигна договор за стекнување на главен удел во Httpool

  Мајами – 06.07.2017 година - IMS Internet Media Services (IMS), подружница на Sony Pictures Television Networks и една од најголемите компании за продажба на дигитални реклами и медиа закуп во Латинска Америка, објави дека постигнала договор за стекнување на мнозински удел во Httpool, меѓународна огласувачка мрежа на повеќе канали, со присуство во Централна и Источна Европа и Азија.

  Дознај повеќе
 • Httpool___LinkedIn_and_Httpool_extend_their_partnership_to_Austria_and_Switzerland
  Httpool партнерство со LinkedIn на пазарите во 17 земји од Централна и Источна Европа

  Љубљана, 29 септември, 2015 година - Httpool со задоволство го објавува ексклузивното продажно партнерство со LinkedIn во 17 земји од Централна и Источна Европа, вклучувајќи ја Русија, Грција, Унгарија, Словенија, Босна и Херцеговина, Бугарија, Хрватска, Чешка, Словачка, Македонија, Романија, Србија, Албанија, Украина, Латвија, Естонија и Литванија. Маркетиншките и медиумските агенции сега се во

  Дознај повеќе