За

Media corner

Httpool is committed to constantly developing and launching novel solutions.  

 • httpool-ims-sony_s.png
  IMS Internet Media Services постигна договор за стекнување на главен удел во Httpool

  Мајами – 06.07.2017 година - IMS Internet Media Services (IMS), подружница на Sony Pictures Television Networks и една од најголемите компании за продажба на дигитални реклами и медиа закуп во Латинска Америка, објави дека постигнала договор за стекнување на мнозински удел во Httpool, меѓународна огласувачка мрежа на повеќе канали, со присуство во Централна и Источна Европа и Азија.

  Дознај повеќе
 • Httpool партнертсво со LinkedIn на пазарите во 17 земји од Централна и Источна Европа

  Љубљана, 29 септември, 2015 година - Httpool со задоволство го објавува ексклузивното продажно партнерство со LinkedIn во 17 земји од Централна и Источна Европа, вклучувајќи ја Русија, Грција, Унгарија, Словенија, Босна и Херцеговина, Бугарија, Хрватска, Чешка, Словачка, Македонија, Романија, Србија, Албанија, Украина, Латвија, Естонија и Литванија. Маркетиншките  и медиумските агенции сега се во можност да се вклучат со тимовите на Httpool на овие пазари и да почнат рекламирање на LinkedIn.

  Дознај повеќе