За

За Httpool

Httpool е меѓународна огласувачка мрежа на повеќе канали која се фокусира на пазари надвор од Западна Европа и САД.

Httpool е оптимален партнер за маркетинг агенциите кои се во потрага по интегрирано дигитално огласувачко решение. Всушност, Httpool нуди најширока палета на интернет огласувачки производи и решенија низ Display, Video, Engagement, Social и Performance канали, за мобилни и десктоп уреди.

Httpool користи најнапредни сопствени и лиценцирани технологии, има огромно меѓународно искуство и застапува илјадници избрани глобални и локални медиуми низ нејзините 21 канцеларија во Централна и Источна Европа и Азија.