MK_twitter_ad_sales_ver2.png
MK_Home_1.jpg
home_header_slide_mk.jpg
MK_Home_3.jpg
MK_linkedin_ad_sales_ver2.png

Сега е добата на повеќе екрани и правење на повеќе работи во исто време. Сепак, извршувањето на интегрираните огласни кампањи низ повеќе канали и уреди сеуште носи значителни предизвици.

Httpool е посветен да го промени тоа.

Огласувач

Стигнете до вашата целна публика преку повеќе канали и уреди!

Медиум

Зголемете ги приходите од огласување на вашиот веб сајт и мобилна апликација!

За нас

Httpool е огласна мрежа на повеќе канали, која има 18 канцеларии во Европа и Азија. Ние го нудиме најширокиот опсек на огласни производи и решенија преку повеќе канали и уреди.

Научи повеќе

НАЈНОВИ ВЕСТИ

 • httpool-ims-sony_s.png
  IMS Internet Media Services постигна договор за стекнување на главен удел во Httpool

  Мајами – 06.07.2017 година - IMS Internet Media Services (IMS), подружница на Sony Pictures Television Networks и една од најголемите компании за продажба на дигитални реклами и медиа закуп во Латинска Америка, објави дека постигнала договор за стекнување на мнозински удел во Httpool, меѓународна огласувачка мрежа на повеќе канали, со присуство во Централна и Источна Европа и Азија.

  Дознај повеќе
 • Httpool партнертсво со LinkedIn на пазарите во 17 земји од Централна и Источна Европа

  Љубљана, 29 септември, 2015 година - Httpool со задоволство го објавува ексклузивното продажно партнерство со LinkedIn во 17 земји од Централна и Источна Европа, вклучувајќи ја Русија, Грција, Унгарија, Словенија, Босна и Херцеговина, Бугарија, Хрватска, Чешка, Словачка, Македонија, Романија, Србија, Албанија, Украина, Латвија, Естонија и Литванија. Маркетиншките  и медиумските агенции сега се во можност да се вклучат со тимовите на Httpool на овие пазари и да почнат рекламирање на LinkedIn.

  Дознај повеќе